Cu CEZ confort rezolvi rapid situatii nepravazute de #ACASA!

CEZ Vanzare vine in intampinarea nevoilor casei tale cu cel mai nou produs de energie electrica:  CEZ Confort . Acesta iti permite sa beneficiezi de serviciile unui specialist, care sa iti ofere sprijin atunci cand apar incidente neprevazute in locuinta ta.

 

Categoriile de profesionisti si de servicii tehnice la care ai acces cu ajutorul noului CEZ Confort sunt:

  • Electricieni – pentru avarii ale instalatiei electrice (prize, corpuri fixe de iluminat, scurtcircuit, tablou electric etc.);
  • Instalatori – pentru avarii la instalatia sanitara de apa curenta (baterii de chiuveta si sisteme de scurgere, spargerea, infundarea sau craparea conductelor de apa, robineti defecti)
  • Servicii de termoficare: avarii la sistemul de incalzire din interiorul locuintei** (calorifere, robineti, conducte de alimentare sparte, care provoaca infiltratii sau inundatii, conducte infundate);
  • Lacatusi / tamplari - pentru situatii de urgenta: pierderea / furtul cheilor, blocarea incuietorilor, avarii ale tamplariei.

Abonamentul la energie electrica cu servicii incluse de asistenta de urgenta pentru casa este oferit sub forma a doua extraoptiuni:

CEZ Confort Simplu

  • Asistenta tehnica de urgenta pentru casa – servicii oferite de un electrician sau instalator

CEZ Confort Plus

  • Asistenta tehnica de urgenta pentru casa – servicii oferite de un electrician, instalator, lacatus sau servicii de termoficare
Începând de la 0,261 lei / kWhPretul energiei electrice (fara taxe)
12 luniPerioada de valabilitate a ofertei de pret
nelimitataPerioada contractuala

Note:
CEZ Confort include maximum 5 interventii / an cu un plafon / interventie de 450 lei, dar nu mai mult de 1.100 lei / an.
CEZ Confort acopera avariile care apar in urma unui incident neprevazut in interiorul locuintei si nu acopera serviciile de mentenanta, intretinere sau revizii periodice, limitandu-se, de asemenea, la utilitatile din interiorul locuintei, fara a acoperi retele comune sau din afara imobilului.

 

Produsul CEZ Confort face parte din campania integrată de comunicare #eusuntAcasă, iar spotul îl puteți viziona și pe canalele de social media ale companiei (FacebookInstagramLinkedInYouTube).

Afla mai multe informatii despre CEZ Confort pe: