Reduceri la electrocasnice, în CEZ Shop

CEZ Vânzare a lansat în 2018, primul magazin online de pe piața de energie din România - CEZ Shop, destinat clienților actuali, dar și publicului larg.

 

Acesta a fost creat ca un serviciu de loializare pentru clienții CEZ Vânzare, din dorința de a le oferi soluții complete pentru #Acasă, respectiv produse și servicii complementare ofertei de energie electrică sau gaze naturale, la prețuri competitive. Beneficiile oferite de magazinul online sunt:

  • discount de 5% la orice produs comandat, pe baza codului de client CEZ Vânzare;
  • posibilitatea de a plăti în rate fixe, datorită parteneriatului cu CETELEM, valabilă atât pentru clienții CEZ Vânzare, cât și pentru publicul larg.

 

Ce produse sunt disponibile în www.shop.cezinfo.ro ?

Atunci când ne alegem electronicele pentru #Acasă, eficiența energetică este o caracteristică importantă de care trebuie să ținem cont. Aceasta nu este doar o modalitate de a economisi resurse financiare, ci și o soluție de a minimiza exploatarea resurselor naturale și de a proteja mediul înconjurător. 

În CEZ Shop este disponibilă o gamă largă de electronice și electrocasnice, în care se regăsesc cele mai eficiente produse din punct de vedere energetic, echipamente smart home, televizoare de ultimă generație și multe altele. Peste 7000 de produse din portofoliile celor mai recunoscute branduri de electronice la nivel internațional, printre care se numără Samsung, Acer, Apple, Asus, Beko, Bosh, Artic, Electrolux, Gorenje, HP, LG, Whirlpool, Toshiba, Zanussi, Philips S.A., gama fiind extinsă în permanență, în funcție de nevoile clienților.

 

Prin lansarea magazinului online, CEZ Vânzare a mai făcut un pas în poziționarea sa ca furnizor de servicii complete pentru casă, permițând accesul consumatorilor, la produse și servicii noi, care să le ușureze activitățile de zi cu zi.